top of page

Patienter berättar...

Newborn%20Baby%20_edited.jpg

Anna och Erik

2015-12-17

"Dr yang hjälpte mig och min man att bli gravida efter flera års försök! Är evigt tacksam och innerligt glad. Dr yangs bemötande och kunskap är otroligt imponerande. Hans värme och personliga engagemang tillsammans med hans djupa kunskap är unik.
Tack!!"

Sleeping%20Baby_edited.jpg

Helena

2015-12-02

"Vi hade försökt få barn i 1½ år när vi bestämde oss för att prova akupunktur. Vi hittade Dr Yangs klinik i Hjorthagen, och påbörjade behandlingen. Akupunktur var någonting nytt för oss båda, men vi kände direkt ett stort förtroende för Dr Yang och hans stora kunnande. Nu, ett knappt år senare sitter jag här med min lilla dotter i famnen, och är evigt tacksam för den hjälp vi fick."

AEnB2UoC-AMl56Rbrd752RROGAeZB9wP5X98lQJN

Alexandra & Rikard

2015-09-18

"Hej Dr Yang, jag skulle vilja tacka dig för ett fantastiskt samarbete och att du gjorde min kropp starkare och jag kunde bli äntlige gravid trots PCO; varmt rekommenderar dina kunskaper till alla som har en svag kropp och mår inte bra."

Newborn Baby

Karin

2015-06-10

"Att komma till Dr Yangs mottagning är en fantastisk upplevelse. Hans mångåriga erfarenhet och kunskap visar sig tydlig. Efter flertalet misslyckade IVF och missfall fann jag lugn i Dr Yangs behandlingar och är fullständigt övertygad att det hjälpte mig att bli gravid. Nu känner jag lycka i att kunna hålla i en nyfödd bebis. Oavsett man eller sambo så är det en trygghet att gå till Dr Yang då han förstår och respekterar situationen och påfrestningen som en IVF utsätter kroppen och själen för.
Jag kan varmt rekommendera Dr Yang. En otrolig människa med det största hjärtat och glöd som man bara kan drömma om.
Efter den första behandlingen sov jag djupare och bättre, hade mindre spänningar. Under IVF behandlingen hade jag mindre biverkningar och var lugnare psykiskt än under de behandlingar jag gjorde utan behandlingarn hos Dr Yang!"

Mother's%20Kiss_edited.jpg

Lin

2014-06-24

"Hej Dr Yang,
Vill återigen tacka för den fina behandling vi fått hos dig. Du är otroligt omtänksam och det märks verkligen att du bryr dig om dina patienter. Efter många IVF-behandlingar testade vi att kombinera med akupunktur hos dig och det var ett vinnande koncept.

Dessutom var det väldigt trevligt att lära känna dig.
Stort tack för allt!"

woman%20holding%20baby%20beside%20man%20

Meryem

2013-12-23

"Hej Doktor Yang!
Vi är så tacksamma för din hjälp att bli föräldrar!
Har försökt att få barn under 2 års tid.

Med IVF och din hjälp med akupunkturbehandlingar blev vi gravida.

Vi fick en fin pojke den 4 november 2013.
Vi kommer tillbaka snart.
Tack Dr.Yang för allt!"

Baby's Clutch

Irina

2013-09-18

"Hej Dr.Yang!
Vi är så tacksamma för din hjälp att bli gravida!!!!
Vi fick en underbar liten flicka den 7 januari 2013.
Efter elva akupunkturbehandlingar blev vi gravida.
Om du som läser detta vill fråga mig något får du gärna kontakta mig på tel.0734260177.
Många kramar och åter tusen tack!"

Father%20and%20Son_edited.jpg

Elin, Mattias, & Nils

2015-05-27

"Vi vill tacka dr yang och varmt rekommendera hans klinik! Vi träffade Dr yang hösten 2013. Då hade vi försökt få barn i sju år. Vi hade genomgått sju hormonbehandlingar med IVF där ingen lett till graviditet. Min kropp var sliten av alla behandlingar och vi var självklart ledsna och uppgivna. Hos Dr yang fick vi den allra bästa behandlingen. I en lugn skön miljö gick vi på behandling och fick även örtmediciner. Dr yang har inte bara en stor kunskap och erfarenhet av TCM utan även ett vänligt och förtroendeingivande bemötande. Han har även god kunskap om TCM vid just barnlöshet. Den 28 maj 2014 gjorde vi ytterligare ett äggutplock. Jag fortsatta behandlingar även efter insättning av embryon. Denna gång blev vi gravida och den 20 februari i år föddes Nils .
Vi är evigt tacksamma för den hjälp vi fick av Dr yang - tack !!"

Kontakta mig gärna på mailen om ni har några frågor angående TCM vid barnlöshet eller annat som rör IVF-behandlingar

bottom of page